Cauze ale ciupercii unghiilor

 

Numele este destul de auto-explicativ, o ciupercă de unghii este o infecție fungică a unghiilor sau a fundului unghiilor. Principalul declanșator, acest simptom neatractiv este în principal mucegai, drojdie sau ciuperci murdărie. În cele mai multe cazuri, acestea sunt transmise de la o persoană la alta prin spori fungici pe piele. 

>> Cumpărați de la Producător și Obțineți Reduceri <<

Ei pot adera, de asemenea, la elementele atinse de locul bolnav al unei persoane: pantofi, ciorapi, prosoape sau podele. De fapt, există un risc de infecție oriunde oamenii merg desculți și pot infecta astfel mediul cu freshfingersspori fungici. Prin urmare, dușurile publice sau piscinele, în special, pot fi o sursă potențială de germeni. 

Cu toate acestea, nu toată lumea care merge la o piscină sau o saună va primi automat ciuperca unghiilor.  O astfel de susceptibilitate poate fi prezentă în special în cazul leziunilor existente ale piciorului, tulburărilor circulatorii arteriale, diabetului zaharat, slăbirea sistemului imunitar și deficiența minerală. 

În plus, ciupercile se simt deosebit de confortabile în zonele cu climă caldă și umedă, astfel încât persoanele cu picioare transpirate să fie deosebit de vulnerabile. Ciuperci de unghii place cel mai mult în pantofi care nu transporta umiditate la exterior. 

Simptomele

De obicei, infestarea fungică începe la marginea din față a unghiei. De aici, ciupercile se răspândesc pe toată placa unghiilor și schimbă structura materialului unghiilor: materie de unghii, cheratina, se dizolvă încet și formează cavități umplute cu aer. Ele devin vizibile sub formă de dungi albe sau pete. Ciuperca unghiilor se îngroașă și devine albicioasă galben maro. 

Modificările dermatofitilor încep de obicei de la marginea liberă a unghiei. Dacă, pe de altă parte, ciupercile de drojdie sunt sursa infecției, este mai probabil ca decolorarea să fie așteptată pe peretele unghiei (unde crește unghia). În cursul infecției, unghiile devin brute și fragile și se destramă. Placă de unghii se desface, iar placă de unghii este chiar parțial slăbită de arcul unghiilor. În cazul în care apare cazul care afectează, de asemenea, structura unghiilor, unghiile nou formate sunt imediat infectate de ciupercă. 

 

Diagnosticul 

Suspiciunea unei ciuperci de unghii ar trebui să fie întotdeauna justificată prin detectarea unei ciuperci: cu atât mai precis diagnosticul, cu atât mai bine ciuperca este eliminată. Pentru a detecta ciuperca, medicul dumneavoastră va tăia sau zdrobi o mică bucată de unghie afectată. Apoi, probele de unghii sunt preparate cu soluții. Astfel, medicul poate determina sub microscop aspectul sporilor fungici în unghii. 

De îndată ce se stabilește în cele din urmă că este de fapt o infecție fungică a unghiilor, medicul folosește fiarele de unghii pentru a crea o cultură fungică. În acest scop, bucăți mici de cuie sunt plasate într-un mediu cultural special și cultivate în condiții potrivite pentru creșterea ciupercilor. 

Atunci când se dezvoltă colonii de ciuperci adecvate, medicul poate determina ce tip de ciupercă este și poate începe tratamentul în acest sens. Alternativ, metodele de biologie moleculară sunt acum disponibile pentru rapid.

Alternativ, alte metode (biologice moleculare) sunt disponibile pentru a identifica rapid și identifica materialul genetic al ciupercii.

Lupta ciuperca unghiilor cu lac de unghii? 

Le arătăm o variantă mai bună > Tratați ciuperca unghiilor: Noi recomandăm Degetele proaspete.

Este un spray cu o formulă antifungică nou-nouță. Produsul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei și promite să omoare ciuperca unghiilor pentru totdeauna. Potrivit producătorului, spray-ul este mult mai bine primit de zona afectată decât produsele comparabile datorită structurii sale. 

Are un impact mult mai profund decât produsele comparabile. Formula sa specială funcționează din interior și deschide calea spre suprafața unghiei din interior spre exterior. Prin urmare, efectul de scutire începe într-o etapă anterioară. 

După îndepărtarea tuturor sporilor fungici și a reziduurilor infecției, produsul ajută pielea să se regenereze. În conformitate cu experiența noastră Fresh Fingers, acest efect de îngrijire este principalul avantaj al acestui spray picior. 

Ele creează un fel de barieră de protecție în jurul zonei afectate a pielii și unghiilor și, astfel, acționează ca o măsură de precauție. Deoarece, de asemenea, reduce transpirație, acesta oferă un risc mai mic de infecție pe termen lung.

Produsul este ideal pentru persoanele active, ar fi sportivii și entuziaștii de wellness. Dar persoanele în vârstă care folosesc fresh fingers ar trebui să fie, de asemenea, incantati de efectele. În teorie, totul este bine și bine. Dar, în practică, produsul păstrează, de asemenea, ceea ce promite.

 

Fresh Fingers în test

Este un spray inovator împotriva infecțiilor fungice ale unghiilor. Este descris ca fiind foarte eficient. Multe rapoarte de pe teren și materiale forum au fost evaluate pozitiv. Noul spray pentru picioare este conceput pentru a combate chiar și ciupercile de unghii încăpățânate cu o formulă triplă eficientă, realizată din ingrediente naturale. 

Mai presus de toate, produsul oferă un relief natural, elimină mâncărime și mătreață. În plus față de eliminarea ciupercii, Fresh Fingers promite să regenereze pielea din jurul sursei de infecție. Potrivit producătorului, un spray ușor de răcire reduce transpirația și, astfel, minimizează mirosurile neplăcute.

Spray picior poate fi folosit pentru o perioadă de timp după tratament ca o profilaxie împotriva piciorului și ciuperca unghiilor. Efectele secundare sunt excluse aici, în funcție de furnizor. Prea frumos ca să fie adevărat?

Echipa mea și cu mine am vrut să știm mai multe despre ce se află în interior, așa că am testat produsul singuri cu un grup mic de testbare.

În testul nostru Fresh Fingers cu doisprezece subiecți de testare, zece din doisprezece subiecți sunt mulțumiți de tratamentul cu spray. În plus, două persoane care au avut un efect mai lent decât altele au indicat că au vrut să continue să utilizeze produsul. Ciuperca de pe picior era deja foarte dezvoltată. 

Îmbunătățirea, care a fost observat timp de două săptămâni, le-a dat speranța că acestea ar putea scăpa în cele din urmă de ciuperca. La ultima noastră întâlnire într-o lună, zece din 12 testanți au luptat cu succes împotriva ciupercii. Nu a existat nici un indiciu că oricare dintre aceste persoane ar fi afectate de un nou focar de o infecție fungică.

La una dintre persoanele afectate, spray-ul nu și-a putut manifesta efectul. A existat un caz similar la o altă persoană a existat o îmbunătățire după faza de testare, dar infecția nu a avut încă pe deplin vindecat. 

 

Critici

Demulte ori esti criticat pentru ca nu poti cumpara spray-ul de unghii de la o farmacie sau amazon, dar in schimb trebuie sa contactezi producatorul pentru comanda ta. 

Se indică, de asemenea, că utilizarea regulată a produsului este necesară pentru a garanta eficacitatea acestuia. Aici are sens pentru a testa pur și simplu produsul tine și forma propria opinie. 

 

Ce este ascuns în spatele Fresh Fingers

 

ingrediente

 • Climbazole- Are un efect de ucidere a germenilor, reduce, de asemenea, transpirația și, astfel, mirosul.
 •  Este frecvent utilizat în șampoane de mătreață.
 • ferneste- un feromon de insecte natural, care este, de asemenea, conținute în iasomie, anason și ulei de trandafir. Acest feromon este utilizat pe scară largă ca o componentă a uleiurilor esențiale în produsele cosmetice, deoarece înmoaie pielea și ajută la dizolvarea chiar și mătreață încăpățânată. 
 • vitamina E- menține funcția sănătoasă a tuturor celulelor corpului ca necrofagi radicali la bătrânețe. În același timp, încetinește procesele inflamatorii și activează sistemul imunitar. 
 • uleiuri vegetale- Uleiurile utilizate în ele oferă o vindecare rapidă și umidificare a rănilor.

 

Care sunt avantajele și dezavantajele:

 produsului

 • produs pur natural
 • Efect rapid
 • Control rapid al ciupercii unghiilor
 • Nu este necesară pre- sau post-tratament
 • Folie de protecție specială previne răspândirea și agravarea infecției
 • 100% Ingrediente naturale

dezavantaje

 • Vânzarea în afara acțiunilor relativ costisitoare
 • vânzarea exclusiv online prin intermediul producătorului
 • Remediu natural, fără medicament aprobat

 

concluzia 

Acesta este sfârșitul revizuirii noastre de fresh finger. Acum știi ce este o infecție fungică și de unde vine. O bună igienă este cel mai important și mai simplu mod de a preveni acest lucru. În cazul în care o infecție fungică este să apară, Fresh Fingers este o alegere bună, în conformitate cu rapoartele de Internet și diverse opinii de experți.

Produsul utilizează o nouă formulă care combate ciupercile în doar șapte zile, eliminând simptomele. Nu este necesar un pre-tratament sau un post-tratament cu Degetele proaspete, ceea ce este, de asemenea, un avantaj față de multe alte tratamente. Sperăm că articolul nostru a fost util.

>> Cumpărați de la Producător și Obțineți Reduceri <<

FAQ

Cât durează până când ciuperca unghiilor a dispărut?

Se desființează numai atunci când un cui sănătos este pe deplin crescut.

O infecție fungică a piciorului trebuie tratată într-un stadiu incipient înainte ca ciuperca să înceapă să atace unghiile. Tratamentul ciupercii piciorului durează aproximativ 4-6 săptămâni. Durata tratamentului ciupercii unghiilor este în cazul ciupercii unghiilor – până la 6 luni; Ciuperca unghiilor picior – până la 12 luni.