AI UITAT DATELE CONTULUI?

CREEAZA-TI CONT

Termeni si conditii

Definitii pentru articolul Termeni si Conditii

Blanche Collections este marca inregistrata a companiei Blanche Brides SRL. Site-ulwww.Blanche-Collections.ro este proprietatea Blanche Brides SRL, iar in urmatoarele paragrafe va fi denumit generic "site". Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ulwww.Blanche-Collections.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Inainte de a folosi acest site, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Blanche Collections isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-uluiwww.Blanche-Collections.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila. Blanche Collections nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor setari, up-grade-uri etc.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului Blanche Collections, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web si orice alte date, este proprietatea Blanche Collections si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii Blanche Collections si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a societatii Blanche Collections a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Blanche Collections sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor. Blanche Collections garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Blanche Collections , fara acordul scris al acesteia.

Comentarii, sugestii si alte informatii

Persoanele care acceseaza site-ul pot face comentarii si orice alte sugestii, pot sa transmita idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
Blanche Collections nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

Confidentialitatea informatiilor

Blanche Collections garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Blanche Collections nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate dewww.Blanche-Collections.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea Blanche Collections nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Litigii

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Blanche Collections si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Blanche Collections si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Blanche Collections nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Blanche Collections, dar nu si alte despagubiri. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Blanche Collections isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SUS