AI UITAT DATELE CONTULUI?

CREEAZA-TI CONT

IMPREUNA PUTEM CREA UN ACCESORIU UNICAT, DOAR AL TAU !

Accesoriul perfect pentru tine, unicat, devine realitate deoarece impreuna putem schita modelul ideal, care sa se potriveasca perfect stilului tau, pe care apoi eu il voi realiza la comanda.

Ana Maria a plecat de la tiara Emma, care i-a placut mult datorita delicatetei sale, dar a dorit si brata si cercei asortati. I-am indeplinit dorinta. A iesit perfect !
Elena si-a dorit un voal unicat, ca lungime, design si aplicatii. Toate florile de dantela de pe margine sunt decupate manual si apoi cusute. Rezultatul a fost minunat !
Craita si-a dorit un bolero care sa se asorteze perfect cu rochia de mireasa. Dorinta indeplinita ! :)
Gina poarta un voal cu multe, multe cristale Swarovski , care a completat perfect rochia sa care nu are vreun fel de aplicatii. I-a oferit acel "ceva" memorabil !
Tanita si-a dorit un voal lung, cu tulle light beige si dantela alba, exact ca si rochia de mireasa. Rezultatul a fost cel putin spectaculos.
Anca si-a dorit un voal lung, cu multa dantela, care sa aibe un strat scurt care sa il puna peste fata la biserica. Am agreat cu ea dimensiunile, culoarea si tipul de dantela iar rezultatul... il vedeti: e perfect !
SUS