Livrarea produselor

 Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat(a) de un reprezentant Blanche pentru a confirma datele de facturare si livrare precum si corectitudinea comenzii. Doar in urma confirmarii tuturor datelor comanda va fi livrata. Comenzile neconfirmate nu se livreaza.

 Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.

 Partenerul nostru pentru serviciul de livrari este Urgent Cargus. Livrare sigura si rapida in regim din usa in usa. Acoperire 100% a teritoriului Romaniei. Livrare si Sambata.

  Timpul efectiv de livrare poate varia intre 24 de ore si 5 zile, in functie de momentul in care comanda a fost lansata.

  Astfel, daca o comanda este inregistrata pe site de luni pana vineri pana la ora 13:00 si se confirma de catre un reprezentant Blanche, ea va pleca de la sediul nostru in aceeasi zi si va ajunge la adresa indicata in 24 de ore.

  Daca o comanda este inregistrata pe site, de luni pana vineri dupa ora 13:00, ea va pleca de la sediul nostru in urmatoarea zi lucratoare si livrata la adresa indicata in 24 de ore de la plecare.

  Comenzile de produse personalizate vor fi livrate conform estimarilor reprezentantului Blanche.

 Nu se livreaza in zilele de sarbatori legale.

  In mod exceptional, intarzieri ale livrarilor pot surveni si din cauze cum ar fi: cazul fortuit: blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, accidente rutiere independente de transportul firmei de curierat, intreruperi locale sau nationale ale transportului rutier sau probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni, incendii, inundatii, ceata, zapada sau inghet, deversari de fluvii, parasiri de albii, etc; cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, embargouri, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, dispute locale, revolte civile, acte criminale ale tertilor, cum ar fi furtul sau incendiere intentionata, etc;

  Va multumim!

 

Nu ati gasit un raspuns? Contactati-ne si va vom raspunde la toate intrebarile.
Telefonic la 0733066228 sau completati formularul de contact

Viziteaza magazinul Blanche Collections pe ShopMania A.N.P.C. Rochii mireasa Produse cosmetice