1. Adaugati produse in cos.

Alegeti produsul care ca intereseaza si apasati butonul "Adauga in cos". Un mesaj de confirmare va fi afisat deasupra zonei de produs(e) anuntandu-va ca "Produsul X a fost adăugat su succes în coşul de cumpărături."

Puteti proceda astfel ori de cate ori doriti sa adaugati un produs.

 

2. Vizualizati produsele adaugate in cosul de cumparaturi.

Pentru a vizualiza toate produsele adaugate in cosul de cumparaturi apasati butonul "Cosul meu" aflat in partea de sus a paginii. De retinut ca denumirea butonului poate fi "Cosul meu (X produse)" in functie de cate produse sunt adaugate.

 

3. Continua cumparaturile.

Daca nu doriti inca sa finalizati comanda puteti sa continuati cumparaturile adaugand in continuare produse. Apasati butonul "Continua cumparaturile" pentru a va intoarce in pagina de start a magazinului online.

 

4. Estimare taxe de livrare

Pentru o simpla evaluare a costurilor de livrare alegeti destinatia dorita selectand din listele derulante apoi apasati butonul "Cere o estimare". In functie de destinatie sunt afisate metode diferite de transport. Alegeti metoda dorita si apasati butonul "Actualizare total". In acest moment taxa de transport se va adauga la totalul de plata al facturii.

 

5. Finalizare comanda

Pentru a finaliza comanda apasati butonul "Continuati spre finalizarea comenzii". In acest moment veti fi redirectionat(a) catre zona de completare a datelor necesare finalizarii comenzii.

 

Nu ati gasit un raspuns? Contactati-ne si va vom raspunde la toate intrebarile.
Completati formularul de conatct

Viziteaza magazinul Blanche Collections pe ShopMania A.N.P.C. Rochii mireasa Produse cosmetice