Toate miresele doresc sa arate ca niste printese in ziua cea mare dar nu ai nevoie de o coroana ca sa obtii acest look. Un accesoriu de par discret inspirat din design-ul regal al diademei poate fi o alternativa grozava ! Aceste accesorii sunt in general mai mici, mai usoare si poti alege sa le porti cu sau fara voal.

Trendul in ceea ce privesc aceste accesorii se indreapta catre o aparitie mai delicata si mai simplista a miresei asa ca din ce in ce mai multe domnisoare renunta la clasica diadema pentru pieptanase pentru par sau mai ales flori.

Daca esti o mireasa moderna dar ai si acel strop de traditionalism iti recomand tiarele flexibile care sunt fabricate dintr-un material care iti poate permite sa asezi accesoriul acesta oricum se potriveste mai bine coafurii tale; acestea sunt de asemenea mai discrete si sunt la mare cautare. Se fabrica cu o mare varietate de cristale, strasuri, margelute, perlute, paiete, etc. Potrivite pentru tine sunt si micile tiare fixate de pieptanas care se poarta in general pe crestetul capului, spre spate.

Mireselor romantice si cu tendinte de vintage look – acele note de antic, de vechi pretios - le recomand voaletele, mai ales daca sunt atasate unui accesoriu cu margelute si de asemenea, florile pentru par, ambele asezate in una dintre lateralele capului. Potrivite acestui stil sunt si palariile de mireasa.

Domnisoarelor mai extravagante le-as sugera sa renunte la bijuteriile de mireasa si sa poarte un singur acesoriu de par, supradimensionat, cum ar fi o floare mare, sau un accesoriu cu pene si puf, o funda mai mare decorata cu aplicatii sau chiar un joben in culoarea rochiei. Daca insisti totusi sa porti bijuterii, alege doar o bratara care sa iasa in evidenta si bineinteles, sa fie potrivita caracterului tau.

Incearca sa ai in vedere si urmatoarele sfaturi:

1. Alege in primul rand rochia de mireasa. Aceasta va da tonul tinutei tale si te va ghida catre accesoriile cele mai potrivite; acestea trebuie sa fie complementare cu stilul rochiei si mai ales sa te puna in valoare.

2. Alege coafura care vrei sa o porti in ziua nuntii. Apoi cauta in reviste si pe internet fotografii ale respectivei coafuri cu diverse tipuri de accesorii si alege varianta care iti place cel mai mult si care sa se potriveasca si cu rochia . O idee buna ar fi sa intrebi si stilistul tau despre modul in care va prinde respectivele accesorii in coafura in ziua cea mare.

3. Gandeste-te si la celelalte accesorii si / sau bijuterii pe care le vei purta. Toate acestea, desi nu este necesar sa fie identice, trebuie sa se potriveasca unele cu celelalte in ceea ce privesc materialele folosite: nu amesteca auriul cu argintiul, si nici piesele doar din perle cu piese care au doar cristale. De asemenea, incearca sa porti accesoriile de mireasa intr-un mod echilibrat: sa nu fie nici prea ostentative dar nici sa nu fii fada.

Mireasa trebuie sa sclipesca, sa radieze, in ziua nuntii sale si desi sunt sigura ca fericirea va face toata treba nu ignora accesoriile care in mod cert te vor pune in valoare. Asa ca orice ai alege, o tiara, ace de par sau un pieptanas cu cristale, perle sau combinatii intre cele doua, tinand cont de ideile de mai sus, poti fi sigura ca vor arata bine pe majoritatea coafurilor.

Mult succes!